• +46 (0) 31 681002
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Månd-Fred 10-16
JuCad Logo

....de exklusiva vagnarna -handtillverkade i Tyskland

Vi har valt att koncentrera oss på "Travel"-modellerna som ger det minsta packformatet. Denna exklusiva handtillverkade elektriska elvagn av topkvalitét har även en "push-fit" koppling mellan motordelen och handtagsdelen för att åstakomma ett otroligt format ihopfälld (65 x 30 x 15 cm), utan några sladdar eller andra bihang. Detta medför otroligt nog att JuCad Drive Travel får plats i samma resefodral som dina golfklubbor. Till samtliga modeller kan du välja Din egen favoritkombination av färger på fälgar respektive däck utan extra kostnad. På Carbon-modellen kan Du även välja mellan 6 olika färgkombinationer på själva ramen. (se www.jucad.se för aktuella färg-alternativ).

Alla modelller har steglös hastighetsreglering via en inbyggd potentiometer i handtaget och vagnarna drivs av 2 högpresterande 150W motorer (300W) av den senaste generationen som har inbyggd differential växelverkan för tyst och lätt gång.. Handtagshöjden kan dessutom justeras fritt för perfekt ergonomisk vinkel. I utförsbackarna bromsar vagnen helt automatiskt via en elektronisk, intelligent tröghetsbroms (tempomat). För Din bekvämlighet har vagnarna dessutom inbyggd distansfunktion (10, 20 & 30m) med kvittensljud.

Vid användning utan batteri fungerar vagnen utmärkt som en vanlig Pushcart med de fritt rullande hjulen tillverkade i titanium-fiber komposit samt utbytbara däcksytor där luftdämpade kanaler ger mjuk och tyst gång.

Att vagnarna helt saknar synliga kablar mellan motorer och delar fullbordar den rena designen. Den enda kabel du kan se är den diskreta kopplingen mellan vagnen och dess ultralätta Litium-Mangan batteriet (1.1 kg) som enkelt läggs i bagen bredvid mackorna (passar alla bagar)

JuCad Modeller:

Andra vagnar i sortimentet:

Elvagnar

Marknadens bredaste sortiment med senaste tekniken ordentigt prövad i kombination med slitstarka material och komponenter.

Litiumbatterier

Litiumbatterier är inte bara lätta, det går ofta bra att ladda ur helt medan blybatteriet tar skada av för djup urladdning.
Läs mer i Batteriskolan-Litiumbatterier>>

Reservdelar

Vi håller reservdelar till alla vagnar vi säljer/sålt så länge som möjligt, vissa så gamla som över 15 år. Vi har även ett omfattande reservdelssortiment till andra märkesvagnar vagnar på marknaden

Besök vår lagershop

Moby Dick AB
Askims Industriväg 1 b
43634 ASKIM

Tel. 031-68 10 02
Öppet:
Måndag - Fredag
10:00 - 16:00

Kontakta oss