• +46 (0) 31 681002
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Månd-Fred 10-16

Välkommen till Sveriges äldsta elvagnsleverantör

Moby Dick AB är sedan över 20 år en ledande leverantör av elektriska vagnar, golfbilar, batterier och reservdelar till Sveriges golfare.
Vår ambition har alltid varit att tillsammans med utvalda tillverkare vidareutveckla våra produkter i ett nära samarbete där kärnan är funktion och högsta möjliga komponentkvalitet per krona. Vi arbetar idag med de bästa tillverkarna i Tyskland, England, Irland, Taiwan och Kina vilket ger ett oöverträffat sortiment av vagnar och komponenter.
2009 började vi utveckla det Svenska Li-FePO4-batteriet iON-Drive® som idag är det överlägset mest sålda varumärket i Sverige för elvagnar -gamla som nya.
Vi delar mer än gärna med oss av den kunskap vi samlat på oss under 20 år med service och testande av alla vagnmodeller och batterier som kommit (och gått) på den Svenska marknaden.

Elvagnar

Marknadens bredaste sortiment med senaste tekniken ordentigt prövad i kombination med slitstarka material och komponenter.

Litiumbatterier

Litiumbatterier är inte bara lätta, det går ofta bra att ladda ur helt medan blybatteriet tar skada av för djup urladdning.
Läs mer i Batteriskolan-Litiumbatterier>>

Reservdelar

Vi håller reservdelar till alla vagnar vi säljer/sålt så länge som möjligt, vissa så gamla som över 15 år. Vi har även ett omfattande reservdelssortiment till andra märkesvagnar vagnar på marknaden

Besök vår lagershop

Moby Dick AB
Askims Industriväg 1 b
43634 ASKIM

Tel. 031-68 10 02
Öppet:
Måndag - Fredag
10:00 - 16:00

Kontakta oss